Paljuvuokraus Lahti - Lahden paljuvuokraus

Lahden paljuvuokraukselta saat ensiluokkaista palvelua porukkasi paljuhetkeä varten. Palju soveltuu täydellisesti esimerkiksi polttareihin, synttäreihin tai viikonlopun viettoon ystäväporukan kesken! Vuokraamalla Lahden paljuvuokrauksesta sinun on mahdollista ottaa rennosti ja antaa Lahden paljuvuokrauksen ammattitaitoisen porukan hoitaa koko homma. Palju on mahdollista saada valmiiksi paikalleen asetettuna, huolellisesti pestynä ja mikä parasta myös valmiiksi lämmitettynä! Tarjoamme laadukkaiden paljukärryjen vuokrauspalvelut ammattitaidolla alusta loppuun saakka. Vuokraa palju Lahden seudulla meiltä, kun haluat laadukasta palvelua. Ostamalla meiltä tuet suomalaista rehellistä työtä ja yrittäjyyttä!

yritys kuva

Kuljetusmahdollisuus

Paljuvaunun vuokraan sisältyy aina kuljetusmahdollisuus, joten et välttämättä tarvitse omaa vetoautoa.

Tarvittaessa kylpytynnyrin saa kuljetettua myös hieman haastavammille paikoille. Meiltä löytyy varusteet paljun saamiseksi käyttövalmiuteen lähes missä tahansa!

Meiltä saat kaiken mitä tarvitset täydellistä viikonloppua varten. Paljukärry valmiiksi paikalleen asetettuna, aina huolellisesti pestynä ja desinfioituna. Tarpeen tulla vaikka valmiiksi lämmitettynä mökille saapuessanne, mitä ikinä tarve vaatiikaan, ole yhteydessä meihin niin toteutamme toiveesi. Samalla varauksella voit myös sopia tavallisia tai tilatakseja edullisesti sopimushinnalla paljuvuokrauksen yhteydessä. Toimimme yhteistyössä Lahen Taksin kanssa.
Lahden alue - taksit löydät täältä---->Taksi Lahti

kuljetuskalusto kuva

Yhteystiedot

Sähköpostiosoite: info[at]lahentaksi.fi

Y-tunnus: 2955604-5

Asiakaspalautteet / Reklamaatiot
Haluamme palvella Teitä parhaalla mahdollisella tavalla ja siksi otamme mielellämme vastaan kaiken palautteen. Palautteen voit jättää helposti verkkosivuilta löytyvän lomakkeen avulla.

Varausnumero / Palautteet

044 340 2069

Yhteydenottolomake

Haluatko antaa palautetta palveluistamme, se onnistuu täältä!

Älä epäröi olla yhteydessä minkään asian suhteen, annamme lisätietoja ja suunnittelemme tarvittaessa puolestanne haastavatkin kokonaisuudet.

Jätä lisätiedot palvelutarvettasi koskien yhteystietojesi kera, niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä!

Nimi:
Puhelinnumero:
Sähköposti:
Aihe:
Viesti:

Kaikki kentät ovat pakollisia

Palaute toimitettu!